You are here
Ji Hyo dan Jong Kook ikut jejak langkah Gary. Antarabangsa Hiburan 

Ji Hyo dan Jong Kook ikut jejak langkah Gary.

SETELAH dua bulan Kang Gary mengundur diri dalam program popular Running Man, kini tiba masa Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook pula mengumumkan untuk turut  keluar dari rancangan tersebut.

Pada 13 Disember lalu, pihak produksi Runnig Man telah mengadakan perbincangan untuk menambah seorang lagi ahli baru iaitu Kang Ho Dong untuk menyertai dalam program itu pada tahun hadapan.

Manakala, Ji Hyo dan Jong Kook bakal meninggalkan program tersebut.

Menurut produksi Song Ji Hyo sendiri, MY Company, telah mengesahkan laporan dan mengumumkan, Ji Hyo akan meninggalkan program Running Man.

“Perbincangan yang dilakukan telah mengambil masa yang lama untuk mempertimbangkan kedua-dua kerjaya Ji Hyo sebagai pelakon dan peserta dalam rancangan realiti tersebut.

“Ji Hyo merancang untuk memberi perhatian sepenuhnya dalam bidang lakonan setelah meninggalkan Running Man,” kata wakil produksi.

Dalam pada masa yang sama, produksi Kim Jong Kook, Maroo Entertainment, turut mengumumkan, Jong Kook telah membuat keputusan untuk meninggalkan Running Man. Hanya tarikh sebenar untuk berhenti dari program itu masih belum disahkan lagi.

Sumber: allkpop

Related posts

Leave a Comment