You are here
KONSERT SURIA 10 TAHUN balas jasa pendengar Buletin Hiburan 

KONSERT SURIA 10 TAHUN balas jasa pendengar

STESEN radio Suria FM bakal mengadakan konsert besar-besaran yang diberi nama Konsert Suria 10 Tahun pada 16 Disember ini bertempat di Darul Aman Park, Jitra, Kedah. Konsert tersebut sempena meraikan sepuluh tahun Suria FM beroperasi.

Antara barisan artis yang akan membuat persembahan adalah ialah Datuk Awie, Bunkface, Black, Tomok, Hazama, Aiman Tino, Azlan & Typewriter, De’Fam dan Wany Hasrita.

Selain itu barisan penyampai Suria FM yang terdiri daripada DJ Lin, Zulin Aziz, Fizi Ali, Bob Ringgo, Brian Chen, Tyzo, Suraya Borhan dan Halim Othman akan turut memeriahkan konsert dengan sebuah persembahan istimewa.

Menurut DJ Lin yang juga merupakan Pengurus Program stesen tersebut, konsert ini sebagai penghargaan buat pendengar setia Suria FM. Selain itu mereka juga berpeluang untuk kenal lebih rapat dengan wajah-wajah penyampai Suria FM.

“Barisan penyampai akan tampil membuat persembahan pembukaan. Kami berlatih bersungguh-sungguh untuk menghiburkan peminat di sana. Ini adalah cara untuk balas jasa peminat,” ujar DJ Lin.

Konsert pada malam tersebut turut akan disiarkan secara langsung menerusi laman www.suria.my atau Facebook  Suria Malaysia serta mendengarnya di frekuensi Suria FM.

 

Related posts

Leave a Comment