Viral

Sengketa dua pondan saling pecah lubang

Tak tahulah sama ada dua pengasas kosmetik pondan Nursajat dan Safiey Illias ini sudah lama bersengketa atau baharu sahaja mulai sengketanya.

Mereka saling kata mengata di laman sosial malah saling memecah lubang raksia yang selama ini orang tak tahu. Tak tahulah memang bersenketa atau sandiwara sengketa sebab masing-masing sedang giat mempromosikan produk baru.

Nursajat melalui akaun Instagram nursajat02 memuatnaik status berbunyi;

“Kenapa kau suka banding kan aku dengan kau yer!!! Kata kaki ko kecik lah, kata bahu ko kecik lah, kata ko lah paling kecik dalam dunia ini lah!!! Tak payah nak compare2 kan orang yer….ko tengok muka ko dulu!!!

“Tengok muka ko depan2 pun,Takdelah flawless mana pun!!CHINGGG JER LEBIH!!!!

Tak payah nak confidence SANGAT KATA DIRI TU CANTIK SANGAT2!!!Diam diam aku ada batas…hidup ini jadi diri sendiri!! Bukan jadi diri tu macam SESUMPAH!!!! Tahu lah ko tu raja segala dadah!!! Tetapi Jangan lah ilusi dengan diri sendiri…So hadam puas puas ayat aku ye. Aku tak usik kau,ko jangan nak usik2 aku.. takut nanti makan diri… harap maklum.”

Saffiey pula melalui akaun safieyillias94 pula menulis;

“Tak kesah nak cakap apa , janji saya tak kacau hidup org . Saya tak ada nak lari2 sanggup parking belakang Galaxy ampang lepas nampak saya padahal nak turun drpd vellfire ! OPPSSSSSS . Saya bisnes atas kaki sendiri . Saya beli rumah atas nama sendiri bukan propa kata tu rumah sendiri hakikat menyewa. OPSSS . Saya tak ada gunakan org lg kaya bantu loan saya . OPSSS . Saya tak cucuk punggung besar2 lepastu claim pakai pengetat bagi ramping yg kos RM3 dkt China . OPSS . .

“Saya banyak beli kereta cash dan saya guna duit sendiri !! Saya keluar modal sendiri tak JV dengan sesiapa. Yg penting cukup2lah main bomoh . RAJA BOMOH!! stop sakitkan sya guna bomoh Indon awk tu . OPSS.

“Pekeje awk dlu pekeje saya skrg so rasanya ?????????? Tp x apa tanya sendiri ex staff awk ada saya mengata awk ?? Saya akan cakap “BIARLAH DIA….”. Tulah lain kali jgn kerat kote murah2 RM6k dkt kuladech Hatyai lepastu tak lepas nak fuck masuk sebab tak cukup dalam . PUKI SUMBUUUU !!! Dh tingtong semua org dia nak tingtong. Habislah kita pasni guna bomoh Thailand pulak ke ?

“Saya tulis ni sebab mak2 ayam semua cakap jangan bagi dia pijak awk ! Hakikat ramai ke pondan suka awk ?? Melainkn himpit awk nk duit je.

“Pekeje awk pun silih beganti . Awk tak ketuk muka dkt Korea ke ?? Awk canang kos RM120k . Padahal cuma buat FAT GRAFTING TRANSFER kos rm10k satu muka dkt ID Clinic Gangnam Gu . Hahahha . Sembang tak nak kalah . Semua pondan awk rendahkan . Awk lah pondan now2 paling kaya . saya pergi Korea 5 tahun dulu sebelum awk show girl lg dkt Macau . Mana tak cemburu saya dh naik Hummer masa tu ? Kan ??BESAING SECARA SEHAT NO BOMOH BOMOH YE ! .

“Pada hari ni 5 july kita anugerah awak adalah wanita yg CHING CHING WOWWWWWW.. QUEEN.! Stop propa . Stop CINGGGGGGG !!! Terima kasih atas fitnah . Pergi je Club dkt Trec. Tgok je sapa ada dgn muka kemek . Sapa RAJA DADAH . OPSSSS !!! .

Dalam satu lagi entri, Safiey menulis, “Tak kisah lah syg. Janji saya tak buat video mandi dalam toilet nyanyi2 . Janji saya tak fake mengaku itu ini . Saya pondan . PONDAN . Saya pondan . Buat apa malu nk mengaku diri sendiri . PROUD TO BE YOURSELF . . Kalau saya kata saya tomboy korang pecaya ???.”